WAARDEN : Emploi Schmidt, site de recrutement, offres d'emplois

WAARDEN

INTEGRITEIT

Een stevige uitgangsbasis, de springplank van onze creativiteit

Al meer dan een halve eeuw bouwt Schmidt aan zijn succes en kennis, vanuit een klein aantal eenvoudige waarden die eigen zijn aan een familiebedrijf. Hieruit putten wij onze kracht en kunnen wij kwaliteit leveren en zo het voortbestaan van ons bedrijf garanderen.

AMBITIE

Een geestesinstelling die wordt gevoed door een "intelligente" ambitie

Om vooruitgang te boeken en zich te ontwikkelen, moet men ambitieus zijn. Nieuwe ideeën uitproberen, nieuwe standpunten durven innemen, nieuwe innoverende oplossingen anticiperen waarin de mens en het milieu centraal staan. Dat is onze filosofie. Een dagelijks arbeidsschema, een subtiele dosis menselijkheid, inzet en vertrouwen, zijn de ingrediënten van ons succes.

VERTROUWEN

De dag van morgen anticiperen, aanbieden en erin geloven.

Omdat wij in een betere toekomst geloven, investeren wij veel in innovaties. En om de dagelijkse ervaring van iedereen te vereenvoudigen, nemen innovaties bij ons een centrale plaats in. Wij volgen een totaalbenadering waar het om het milieu en de mens gaat. Deze omvat o.a. economische, sociale en milieuaspecten.
Bij Schmidt is innoveren op de eerste plaats volledige vertrouwen in het vermogen van de mensen.

RESPECT

Een milieuverantwoordelijk HR beleid

Wij weten dat ons succes afhankelijk is van mensen. Wij stimuleren ontwikkelingsperspectieven voor carrières.
Bij ons heeft het begrip ontwikkeling nog meer betekenis dan bij anderen. In onze innovaties geven wij de grootste zorg aan onze producten, maar ook vanuit een Menselijk standpunt zien wij het aanwinnen van nieuwe kennis als een factor voor duurzame banen.

BESCHEIDENHEID

Een garantie voor veiligheid en echtheid.

Schmidt is een leidend bedrijf. Wij zijn hier trots op en dit stimuleert ons tot grotere dingen. Maar wij blijven nuchter. Wij leven in een wereld waar alles heel snel verandert. Het is vitaal om nuchter te blijven, open te blijven staan en eerdere prestaties opnieuw aan de orde stellen... Actief blijven en elke dag verder leren en bijleren. Dat is een teken van intelligentie en… van bescheidenheid!Een vacature zoeken

Raadpleeg onze vacatures
voor banen in winkels:

De laatste vacatures

alle vacatures weergeven