hoofdartikel HR : Emploi Schmidt, site de recrutement, offres d'emplois

hoofdartikel HR

Omdat we geloven in de mens en zijn talent, Omdat we weten dat ons succes afhankelijk is van mensen: job-schmidt past bij u!

SCHMIDT, een handelsnaam van de groep SALM (meubelfabrikant uit de Elzas), positioneert zich als toonaangevend merk in de wereld van interieur op maat in Europa. Wij hanteren de sterke waarden van onze familiecultuur die de bedrijfsgeest duurzaam beïnvloedt.

SCHMIDT is een geëngageerd bedrijf bij wie de kwaliteit en de slijtagebestendigheid van de producten voorop komt. Onze bedrijf integreert oplossingen die aansluiten bij de huidige problematiek op het gebied van milieu, economische, sociale en gezondheidsaspecten in al onze activiteiten.

Onze doelstelling: De toonaangevende referentie worden van het Europese wooninterieur. Hiervoor zoeken wij naar geëngageerde en professionele medewerkers. Om duidelijk te zijn, wij zijn op zoek naar de besten!

Schmidt biedt u de kans op een baan bij een leidinggevende groep.

Meubels (voor keuken, badkamer, bergruimte) verkopen is een echt vak dat niet openstaat voor improvisatie. SCHMIDT begeleidt u persoonlijk gedurende uw hele carrière door u krachtige middelen te bieden waarmee u zich volledig kunt ontplooien in uw beroep.

Uw motivatie en oprechte instemming met onze waarden vormen een krachtige drijfveer voor succes. Concreet deelnemen aan onze respectievelijke ambities, dat is de uitdaging die wij samen moeten opnemen.

De familieslogan van SCHMIDT is "De beste zijn, elkaar respecteren, samen slagen"... bestaat uit simpele regels die efficiënt zijn voor het verwezenlijken van de meest ambitieuze doelen!

Fabrice LALZACE
Manager Commerciële ontwikkelingEen vacature zoeken

Raadpleeg onze vacatures
voor banen in winkels:

De laatste vacatures

alle vacatures weergeven